miércoles, 18 de junio de 2008

Nota de Premsa 18.06.2008

Nota de Premsa 18.06.2008

Aquesta nit, la junta de Skal Andorra, associació de professionals de turisme, celebra un sopar de benvinguda en honor del Secretari General de Skal Internacional Jim Power, en la seva funció de representant dels 500 clubs arreu del mon amb més de 20.000 associats.

Comptem amb l’assistència del M.I. Ministre Sr. Juli Minoves.

El sopar començarà a les 21:30 amb un pica pica al Hotel HESPERIA de Andorra la Vella i aprofitarem per que el Sr Jim Power li presenti les possibilitats que ofereix la plataforma de Skal Internacional per la promoció turística de la nostre destinació.

El Sr. Jim Power ha vingut amb un dels autocars comfortables del nostre Skalega Joan NADAL desde Barcelona i será allotjat per els nostres Skalegues dels Hotels PLAZA.

Demá, dijous 19.06.2008, repetim amb el Sopar Mensual de Socis al BUDA ESPAI ANDORRA, amb una presentació del nostre convidat d'honor, el Sr. Jim Power i amb la presencia del Sr. Vicente Molés, Chief Executive Officer, UNWTO.THEMIS Foundation, World Tourism Organization (UNWTO)i la del Secretari d'Estat d'Andorra 2020, el Sr. Sergi Nadal. Pendent de confirmació de l'assistencia del director de Andorra Turisme, el Sr. Enric Torres.

Demá, per el dia aprofitarem per enseyar el pais al Sr Power, a migdia dinarem amb el nostre Skalega Jordi Capella al ART HOTEL i per la tarda visitarem el Centre de Congressos d'Andorra la Vella.

El divendres torna cap a Espanya.

No hay comentarios: