sábado, 13 de diciembre de 2008

ACTA REUNIO JUNTA 10/12/2008

Benvolguts Skalegues,

Us informem:

Reunió de la junta Skal Andorra - Celebrat dimecres 10/12 a les 12:00 al ARTHOTEL.

Assistents: Ricardo Gonzalvo, Neus Massoni, Dolors Jara, Carlos Luna, Jordi Capella, Fiona Dean, Rosa López, Bianca Meeuwissen

Temes tractats:

Reorganització junta.
Joan Miro s'ha donat de baixa de la junta.
Es proposa la incorporació de Maria Baraldes, Silvia Orrit i Rosa Lopez.
La junta accepta les noves incorporacions.

Actualització de la base de dades, enviament d'altes /baixes a Skal Internacional, s'ocupara Ricardo.

Carlos presenta la seva dimissió com a secretari, però continuarà a la junta ajudant a Ricardo en lo anteriorment exposat.

Evitar els no-shows als sopars/dinars de Skal: Jordi proposa incrementar la cuota anual incloent el pagament de 3 sopars durant l'any (90€), utilitzables per els socis al llarg de l'any amb curs. Els pagaments de la cuota anual + els 3 sopars es faria en tres cops al any. Pendent de acceptació socis a l'assamblea general previst per el dia 2/4/2009.

Les skalegues Silvia i María, no presents a aquesta reunió per motius personals, han segut acceptades per la junta com a membres d'ella i seran a partir d'ara les encarregades de la motivació dels socis, captació de nous socis i de les convocatòries per esdeveniments i sopars de Skal. Fiona s'ofereix a proporcionar contactes de proveïdors (food & beverage) per possible esponsorització de festes o sopars.

Noves idees d'altres skalegues son benvingudes. Unes quantes idees que han sortit a la reunió eren: Convocar una festa amb els nostres nens, un botifarrada, una esquiada conjunta, organitzar una festa de turisme convidant al personal de les nostres empreses, festa de carnaval, un cocktailparty (buffet & musica) per felicitarnos feliç any nou.......pero deixem que Silvia & Maria donen forma a aquesta pluja d'idees.

Es proposa variar una mica mes per atraure mes als socis, organitzant actes, conferencies (esponsoritzat i organitzat per Universitat d'Andorra, Bancs, OMT-Themis etc ?) i un altre mes el sopar tradicional. També deixarem que ens conviden a nits d'inauguració de locals/empreses !


Els pròxims sopars estan previstos per:
El dijous 08/01/2009. Canviant el sopar de nadal (tots molt ocupats amb multiples sopars d'empresa) per una festa de "benvinguda a l'any nou" incloint "rei invisible"?.

El dijous 26/02/2009 per una festa sorpresa (carnaval) o sopar tradicional ?

El 02/04/2009 sopar i Assemblea General, s'accepten candidatures per la Presidència, Vicepresidencia, Secretaria, Tesoreria i vocalies.

Skal ja es representat a la Taula de Turisme, de moment per la nostra presidenta. Preguem ens facin arribar les vostres propostes/idees/preguntes per exposarles a la taula.

A la ultima reunió de la taula de turisme, Skal ha demanat de ser inclòs a la nova taula de MICE ( Meetings, Incentives, Congressos, Events), recuperant la feina feta anteriorment, amb l'objectiu de crear un CONVENTION BUREAU.

Sembla de moment, si els skalegues de BCN no han començat ja a parlar amb la Generalitat, que Skal Andorra es presenta en solitari a la candidatura del Congres Skal Internacional per l'any 2011, hem de presentar la nostra candidatura abans del 31/01/2009, si teniu aportacions, idees, totes seran ben rebudes.

Per el pròxim 17/12/2008 s'ha convocat una reunió extraordinaria de la junta amb responsables de transport, d'aerolinies, d'hoteleria, centres de congressos etc. Per elaborar un pressupost seguint el manual de congresos de Skal Internacional.

Bianca Meeuwissen, Eva Podesta i Rosa López, de moment, a falta de secretari, es faran arribar els informes i les actes de les diferents reunions. Si tenen qualsevol dubte o les falta informació d'algun tema en concret, no dubtin en contactar-nos.

Fins la propera setmana que us comunicarem con ha anat la reunió extraordinària del 17/12/2008.

Rosa López

No hay comentarios: