lunes, 1 de septiembre de 2008

PREMIS SKAL TURISME 2008

La Massana, 28 de agost de 2008


Benvolgut/da amic/ga,

Com cada any, el proper dia 26 de setembre celebrarem el DIA MUNDIAL DEL TURISME, i també com ja és habitual, lliurarem els premis “SKÅL DEL TURISME D’ANDORRA”.

També en aquesta ocasió volem que participis a triar els guardonats, és per aquest motiu que sol•licitem teva opinió. Al document adjunt trobaràs les persones o entitats que des de la nostra Junta, hem considerat mereixedores de dits guardons, també trobaràs algunes línies en blanc per afegir un altre nom que estimis pugui ésser més indicat. Per tant, l’agraïm que senyalis amb una creu, els que pensis que són els més apropiats.

Com segurament ja sabràs, aquests guardons s’atorguen a una persona i a una empresa del país, i a una persona i a una empresa estrangera, totes elles que siguin significatives pel país en els àmbits del turisme, social, comercial, cultural, etc...

T’agrairíem enormement, que ens fessis arribar per e-mail o per fax, els teus vots amb les indicacions corresponents a aquesta secretaria el més aviat possible (fax nº 835 180), doncs la data límit que s’ha fixat per rebre les respostes és el proper 6 de setembre.

Agraïts per la teva valuosa col•laboració, aprofitem l’avinentesa per enviar-te la nostra més cordial salutació SKÅL.




Carlos Luna
Secretari

No hay comentarios: