jueves, 28 de agosto de 2008

ACTA REUNIO JUNTA 210808

Gracies Carlos, colgaré l'acta en el blog y añadiré que hemos comprado 10 marcos chulos para awards a 9,90 en Ikea. (A facturar a Skal aun (adelantado por Original) y lo siento TRESO, he perdido el ticket (compra fue durante vacaciones), pero se podrá comprobar el importe en la web de IKEA). Abrazo Bianca

ACTA REUNIÓ SKÅL – 21 Agost 2008

Reunits a l’ANYOS PARK , amb l’assistència dels següents membres:

Cristina Juhl PAST-PRESIDENT Vocal
Dolors Jara Vocal
Neus Massoni Vocal
Fiona Dean Vocal
Pep Darde Vocal
Joan Miro Vocal
Anna Rodriguez Vocal
Jordi Caapella Vocal
Ricard Gonzalvo Tesorero
Carlos Luna Secretarì

S'excusa la presidenta per motiu de vacances.

En referència a la celebració del Dia Mundial del Turisme el 26 de setembre, és tracten següents punts :
Elecció dels nominats en les diferents categories, utilitzant-ho llistà del any anterior i noves propostes. Es procedeix a informar de les propostes d'anys anteriors en cadascuna de les categories, i demàs s'indica que aquest any s'expliqués breument el motiu de l'elecció de cadascun dels candidats.

En la categoria de PERSONA del país els nominats són:

Sra. Roser Jordana
Sr. Xabi Casas
Sr. Albert Coma
Mme. Catherine Methayer
Sr. Raúl Ferrer.

En la categoria de EMPRESA del país els nominats són:

NATURLANDIA
COMMENÇAL
NOVATEL
COMITE OLIMPICO DE ANDORRA

En la categoria de PERSONA EXTRANGERA els nominats són:

Sr. Manel Antolí
Sr. Toni Real
Mr. Ian Boast
Familia Estapé

En la categoria de EMPRESA EXTRANGERA els nominats són:

PURAVIDA – SPORSKI
GOLF ARAVELL
PIRENA
CAMPUS NIKE.

S'informa per part del Secretari que els premis seran AWARDS com el lliurat al Ministre Sr. Minoves i al Secretari General del Skal Internacional Sr. Jim Power, i que s'ha demanat pressupost de marcs, sent el cost de cadascun de 16.-€.
S'informa als membres de la Junta dels passos donats per a aconseguir els premis per als assistents al Sopar, i per part d'algun dels membres s'indica que hi ha més empreses que poden col·laborar encarant-se de realitzar les gestions pertinents, encara que cal tenir en compte que és Agost i poden estar de vacances..

Així mateix s'informa per part del Tresorer que es van a tornar a enviar al cobrament els rebuts retornats de domiciliacions anteriors.

Es presenta la proposta de Fly elaborat per la presidenta per a dur al Congrés de Taiwan. S'informa que en l'inrevés figuressin totes les empreses d'Andorra que conten amb membres SKAL., col·locades per Activitat i dintre de cadascuna per ordre alfabètic, així mateix se sotmet a l'aprovació de la Junta que cada associat abonés 5.-€ per a sufragar el cost dels Flyers i no carregar-los al compte de SKAL. S'aprova la proposta per majoria.

Sense més temes que tractar es dóna per finalitzada la reunió.

Carlos Luna
Secretari

No hay comentarios: