miércoles, 30 de abril de 2008

Nota de Premsa 250408

NOTA DE PREMSA

El Skål Club Andorra inicia una nova etapa.

A la assemblea general celebrada el passat dia 15 d’abril, la fins ara Presidenta Christina Juhl va passar el càrrec a la Vice Presidenta Bianca Meeuwissen, que ha acceptat el repte de ser la seva successora al càrrec, desprès que tots el socis assistents van confirmar la seva voluntat d’acceptar-la com a nova Presidenta.

Per altra banda, el passat dia 21 d’abril es va celebrar una primera reunió extraordinària per la formació de la nova junta i per presentar el PLA de RENOVACIÓ del Skål Club Andorra (proposat per la nova Presidenta). Per celebrar aquesta nova etapa es va fet una primera foto d’una petita representació de la nova junta. A la foto: Eva Podesta – Servíssim Viatges, Jonatan Casacuberta – Accor Grup Andorra, Àlex Armengol – Grup Roc Blanc, Ricardo Gonzalvo – Hesperia Andorra, Anna Rodriguez – Vallnord, Bianca Meeuwissen – Original Promotors de Destinacions i Assessorament, Dolors Jara – Hotel Font del Marge, Sergi Andaluz – Novatel Autocars i Jordi Capella – Art Hotel Andorra.

Els càrrecs de Secretari i Tresorer ja s’han confirmat: Respectivament Carles Luna (no a la Foto) del Hotel Rutllan – La Massana i Ricard Gonzalvo de l’Hotel Hesperia – Andorra. Per al càrrec de Vice-President(a) s’ha fet una proposta, que està pendent de confirmació per la propera reunió, prevista pel pròper 15 de maig. En aquest mateix moment es confirmaran els noms dels vocals de la nova junta.

Primeres accions de la nova junta:

1. S’ha creat una adressa mail: skalandorra@gmail.com
2. S’ha creat un blog: http://skalandorra.blogspot.com
3. S’ha creat un grup de treball online: http://skalandorra.plaxogroups.com
4. Reflexió ref. el paper del Skal Club d’Andorra en les Dies Mundials de Turisme (DMT) anyals i propostes de canvi.
5. Reflexió ref. a la presentació d’Andorra com a país amfitrió per el Congrés Skål Mundial 2011 o 2012 i propostes.
6. Proposta acceptada de fixar les dates de reunions junta per el 2on dijous de cada més amb 1 única sessió de treball al més, per major efectivitat.
7. Proposta acceptada de fixar les dates de sopars i nits socials entre socis per el 3r dijous de cada més, per una millor planificació i major assistència.
8. Proposta acceptada de fer un resum de 30 minuts d’accions, propostes i decisions preses per la junta, abans de cada sopar, per una millor informació
dels socis.
9. Pluja d’idees ref. propostes per fer les trobades entre socis Skalegues més interessant i divertit. Proposta de planificació sopars i esdeveniments fins desembre 08.
10. Proposta per enfortir els relacions entre Skalegues a nivell internacional. Aprofitant la base de dades de Skål International per accions B2B.
11. Proposta per visitar l’Expo de Saragossa com a Skål Club Andorra el dia d’Andorra (24.07), suprimint el sopar d’aquest mes (inscripció oberta a tots els
socis).
12. Reflexió i propostes per, entre tots els socis, assolir el repte de doblar la quantitat de socis actuals abans del pròxim DMT (27.09.2008), fent que cada soci
aporti al menys un soci nou: hotelers, agents de viatges, organitzadors d’events, organitzacions governamentals relacionades amb turisme...
13. Decisió d’informar periòdicament a la premsa econòmica o turística, la premsa vinculada al país, i a les redaccions de Skål NEWS i FESI News.

NOTA DE PRENSA

El Skål Club Andorra ha iniciado una nueva etapa.

En la assemblea general del passado dia 15 de abril, la hasta ahora Presidenta Christina Juhl pasó el cargo a la Vice Presidenta Bianca Meeuwissen, que ha aceptado el reto de ser su sucesora en el cargo, después de que todos los socios asistentes confirmaran su voluntad de aceptarla como nueva Presidenta.

El pasado dia 21 de abril se celebró una primera reunión extraordinaria para la formación de la nueva junta y para presentar el PLAN de RENOVACIÓN del Skål Club Andorra (propuesto por la nueva Presidenta). Para celebrar este nueva etapa se ha hecho una primera foto de una pequeña representación de la nueva junta. En la foto: Eva Podesta – Servíssim Viatges, Jonatan Casacuberta – Accor Grup Andorra, Alex Armengol – Grup Roc Blanc, Ricardo Gonzalvo – Hesperia Andorra, Anna Rodriguez – Vallnord, Bianca Meeuwissen – Original Promotors de Destinacions i Assessorament, Dolors Jara – Hotel Font del Marge, Sergi Andaluz – Novatel Autocars y Jordi Capella – Art Hotel Andorra.

Los puestos de Secretario y Tesorero ya están confirmados: Respectivamente Carlos Luna (no a la Foto) de Hotel Rutllan – La Massana y Ricardo Gonzalvo de Hotel Hesperia – Andorra. Para el puesto de Vice-President(a) se ha hecho una propuesta, pendiente de confirmación en la reunión prevista para el pròximo 15 de mayo. En ese mismo momento se confirmarán los nombres de los vocales de la nueva junta.

Primeras acciones de la nueva junta:

1. Se ha creado una dirección mail: skalandorra@gmail.com
2. Se ha creado un blog: http://skalandorra.blogspot.com
3. Se ha creado un grupo de trabajo online: http://skalandorra.plaxogroups.com
4. Reflexión ref. el papel del Skal Club de Andorra en los Dias Mundiales de Turismo (DMT) anuales y propuestas de cambio.
5. Reflexión ref. a la presentación de Andorra como país anfitrión para el Congréso Skål Mundial 2011 o 2012 y propuestas.
6. Propuesta aceptada de fijar las fechas de reuniones junta para el 2º jueves de cada mes con 1 única sesión de trabajo al mes, para mayor efectividad.
7. Propuesta aceptada de fijar las fechas de cenas y noches sociales entre socios para cada 3r jueves del mes, para una mejor planificación y mayor asistencia.
8.Propuesta aceptada para hacer un resumen de aprox. 30 minutos de acciones, propuestas y decisiones tomadas por la junta, antes de cada cena,
para una mejor información de los socios.
9. Lluvia de ideas ref. propuestas para organizar encuentros entre socios Skalegues más interesante y divertido. Propuesta de planificación de cenas y eventos hasta diciembre 2008.
10. Propuesta para fortelecer las relaciones entre Skalegas a nivel internacional. Aprovechando la base de datos de Skål International para acciones B2B.
11. Propuesta para visitar la Expo de Zaragoza como Skål Club Andorra el día de Andorra (24.07), suprimiendo la cena de este mes (inscripción abierta a todos los socios).
12. Reflexión y propuestas para, entre todos los socios, conseguir el reto marcado de doblar la cantidad de socios actuales antes del proximo DMT (27.09.2008), haciendo que cada socio aporte al menos un socio nuevo: hoteleros, agentes de viajes, organizadores de eventos, organizaciones guvernamentales relacionadas con el turismo.
13. Decisión de informar periòdicamente a la prensa económica, turística, la prensa vinculada al país y a los redacciones de Skål NEWS y FESI News.

No hay comentarios: