lunes, 21 de julio de 2008

ACTA Reunió Junta 10.07.2008 a l' Art Hotel

REUNIÓ DE JUNTA DIA 10 DE JULIOL DE 2008

En les instal-lacions de l’Art-Hotel assiteixen a la reunió:

BIANCA MEEUWISSEN – PRESIDENTA

EVA PODESTA – VICEPRESIDENTA

RICARD GONZALVO – TRESORER

JORDI CAPELLA – VOCAL

CARLOS LUNA – SECRETARI

S’incorporà mes tard:


FIONA DEAN – VOCAL.

ALEX ARMENGOL excuso la seva asistencia per trobar-se fora del país.


EL M.I. MINISTRE JULI MINOVES JA ÉS SKALEGA!

En primer lloc la Presidenta Bianca Meeuwissen dona lectura al’e-mail del M.I. Ministre Sr. Juli Minoves, acceptant ser soci d’honor de l’SKAL D’ANDORRA, i la resposta enviada al mateix. S’informa a la resta dels assistents d’haver informat al Secretari General Sr. Jim Power, de l’esmentada acceptació i se li ha demanat algun distintiu de Skal Internacional como Socí d’Honor i que li sigui lliurat en el sopar del proper D.M.T.

Optem per Nominació Skal Andorra per a Premis Ecoturismo Skal

S'informa dels passos donats fins al moment per a poder optar a la nominació del SKAL AWARD en ECOTURISME i de la reunió prevista el dia 11 en la seu d'Andorra Turisme amb el Sr. Enric Torres.

Reunió amb Andorra Turismo.

Els punts a parlar en aquesta reunió són:

1.Seguiment DMT 08

2. Premis Ecoturismo

3. Congrés Mundial a Taiwán – petició confirmació assistència Enric Torres

4. Text Skal News – Juli Minoves

5. Text per a captar Congrés Turisme per a la Paz – Juli Minoves

6. Accions conjuntes (EIBTM (2008), Post Congrés FESI (2009), Congrés FESI (2010), Congrés Consell Internacional Skal (2009), Congrés Mundial Skal a Andorra ? (2011).


Estat actual de comptes

Ricard Gonzalvo informa de l'estat actual dels comptes i dels rebuts que s'han retornat. Es decideix procedir a contactar amb els socis per a comprovar els numeros de comptes i procedir al seu cobrament.

Andorra Turisme donará al SKAL una part de la subvenció dels Comús per cobrir les despeses dels convidats al DMT

DMT 2008: Sopar Divendres 26.09.2008

amb inauguració oficial del DIA MUNDIAL DE TURISME a les 00:00!

Checklist DMT:

La Presidenta presenta el checklist per a la DMT 08 creada.

Es repassa punt per punt.

Lloc: Hotel COMA - Ordino

Es decideix per unanimitat dels assistents la celebració del Sopar del D.M.T. el pròxim dia 26 de Setembre, en el Restaurant de l'Hotel Coma d´ Ordino. La pròxima setmana es reuniran la Presidenta i la Vice presidenta amb La direcciò del restaurant per a definir el menú, es comenta la possibilitat de realitzar un menjar de prova del menú en els dies següents per part d'una petita representació de la junta.

Fotografo DMT

Seguint amb el DMT, es desestima contractar els serveis d'un fotògraf professional per a aquest dia, ja que encara no s'han rebut els CD’s amb les fotos del sopar del 25 Aniversari ni les del DMT del 2007. Ricard Gonzalvo queda encarregat de parlar amb el fotògraf d'anys anteriors Sr. Cesar Vidal, per a mirar si l'oferix de reparar aquesta fallada oferint-nos els seus serveis per a aquest any sense demanar remuneració econòmica, en aquest cas li convidaríem de nou al sopar, i en cas negatiu prescindirem dels seus serveis després de sol·licitar-li les fotos pendents dels esdeveniments citats. Mirarem de tenir una persona de Skal o de l'Hotel Coma per fer fotos d'aquesta nit. La junta s'ocuparia de passar-los a CD i una selecció al blog perquè els socis puguin descarregar les que vulguin. També parlarem amb un fotògraf de la premsa perquè ens facin 4/5 fotos oficials, per a publicació en premsa país, Skal News i en el nostre blog.

Nominacions per a Premis Skal de Turisme:

Per a triar als nominats als Premis del DMT 2008, el nostre secretari procedirà a enviar un e-mail, abans del final de juliol, a tots els Skalegas perquè triin als seus candidats, i posteriorment triar els guanyadors. Es torna a comentar els premis a lliurar als socis skalegas durant el sopar del DMT, quedant encarregats de buscar aquests premis, per a tenir-los en la próxima reunió del 21 d'agost, Jordi Capella, Ricard Gonzalvo i Carlos Luna.

Fiches actualització base de dades:

S'informa que únicament s'han rebut al dia de la data 15 fiches de skalegas degudament emplenades. Es va a tornar a enviar un recordatori a tots els membres per a poder rebre les dades com més aviat millor i poder actualitzar la nostra base de dades.

Cancel·lem Excursió Skal a Expo Zaragoza. No hi ha sopars socis previstos per a Julio/Agost per vacances. Pròxim Sopar = Sopar DMT el 26 de Setembre

L'excursió a la Expo de Saragossa, queda CANCEL·LADA davant la falta d'inscripcions per a la mateixa (solament havia una persona inscrita). Com era un acte en substitució del Sopar mensual aquest mes no es fara sopar..

Congrés Mundial Skal 2008:

S'aprova l'assistència d'una sola persona del Skal al Congrés Mundial en Taiwán, Taipei, es decideix que sigui la Presidenta Bianca Meeuwissen qui assisteixi, quedant pendent la confirmació de l'assistència al mateix d'Enric Torres d'Andorra Turisme com representant oficial del país. Es comenta la possibilitat de poder sol·licitar a Andorra Turisme una subvenció per a ajudar a cobrir les despeses.

Raons d'assistència al congrés mundial del 2008:

1) Presentació d'Andorra com candidat a país amfitrió per a Congrés Mundial al 2011

2) Aprofitar aquesta ocasió per a estrènyer vincles amb Skal Internacional i treure més profit d'aquesta internacionalitat

3) Aprofitar l'ocasió per a promocionar el nostre país als països assistents, durant “workshop B2B”

4) Si qualsevol skalega vol que la nostra representació faci promoció dels seus serveis o el seu establiment pot fer arribar un A4 informatiu, per mail, a la nostra presidenta en la qual destaca la seva pagina web i altres dades de contacte. També podem mirar de fer un flyer atractiu amb totes les empreses i serveis dels socis actuals de Skal Andorra, el seu teléfono, email i les seves webs ! (Després tambe ens poden trobar en www.skal.org en preferred contacts, si els nostres skalegas emplenen el formulari corresponent en aquesta web.


Post Congrés FESI a Girona:

Referent a com es troba la celebració del Post-Congrés del Skal de Girona a Andorra, no es disposa d'informació per la no assistència de Alex Armengol i ser la persona de contacte. La presidenta parlarà amb l´Alex Armengol para preguntar si ha rebut alguna resposta per part de Skal Girona.

Diplomes Socis de Skal Internacional:

S'informa per part del Secretari de la recepció dels awards des de la Secretària general dels nous socis, i es decideix fer lliurament dels mateixos en el sopar del DMT 2008. També demanarem els diplomes dels actuals socis, que no els hagin rebut. Preguem ens informeu en el cas que no hagin rebut la seva targeta Skal o y o el Award o diploma.


Canvi de data i lloc pròxima junta el 21 d'Agost a l'Hotel Hesperia:

Abans de finalitzar es decideix canviar la data de la pròxima junta al dia 21 d'Agost, i en principi es realitzará a l'Hotel Hesperia.


No hay comentarios: